Plastové, Silikónové Masážne Špirála Čistí Vlasovú Pokožku Dôkladne Pokožku Hlavy Masáž Ľahký Penový Masáž Hlavy Masáž Kefou Šampón Kefa Vaňa Špirála

€0.30 €0.50

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - Hoeaden

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

1. Mäkké A Ohybné Silikónové Štetiny Jemne Masírujte Vlasovú Pokožku A Vlasy, Vytvára Upokojujúci A Relaxačný Zážitok A Zároveň Shampooing.

2. Inšpirovaný Japonskej Pokožku Hlavy Masážnych Techník, Tento Štetec Poskytuje Dôkladnú Stimuláciu Na Podporu Zdravého Rastu Vlasov A Celkové Zdravie Vlasovej Pokožky.

3. Jedinečný Design Tohto Štetca Pomáha Olúpať Pokožky Odstrániť Lupiny, Zmierniť Svrbenie, A Aby Vaše Vlasy A Pokožku Hlavy Sa Cítiť Svieži A Čistý.

4. Jemné Masírovanie Akcie Tohto Kefka Pomáha Stimulovať Krvný Obeh V Pokožke Hlavy, Podporovať Prísun Živín Do Vlasových Folikulov A Podporu Zdravého Rastu Vlasov.

5. Tento Štetec Je Ergonomicky Navrhnutý Tak, Aby Efektívne Dosiahnuť Koreňov Vlasov, Odstránenie Nečistôt, Oleja A Produktov Rast, Vďaka Čomu Sa Vaše Vlasy Do Hĺbky Čistiť A Detoxikovať.

Špecifikácia:

100% zbrusu nový kvality

Názov Položky:Masážny Hrebeň

Materiál:PP+Silikónové

Farba:Ako na obrázku zobraziť

Veľkosť:8.5 cm/3.35 palec* * 6.8 cm/2.69 palec

Balenie obsahuje:

1 x Masáž Špirála

Poznámka:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2.Prosím ťa, odpusť 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty