GreatLife Neznížila Tvarovanie Stroj Zubné Laboratórium, Vákuové Tvarovanie Plastov Zubné Vákuové Bývalý Vákuové Tvarovanie Stroj Zubné

€173.42 €293.94

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Komoditné Certifikácie Kvality - GS
  • Číslo Modelu - Zubné Vákuové Tvarovanie-3
  • Materiál - Kov
  • Názov Značky - GreatLife Neznížila
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Tvarovanie Stroj Zubné Laboratórium, Vákuové Tvarovanie Plastov Zubné Vákuové Bývalý Vákuové Tvarovanie Stroj Zubné

Špecifikácie

Typ:Zubná Vákuové Tvarovanie & Liatie Stroj

Napätie:220V/50Hz ± 10%; 110V/60Hz ± 10%

Výkon:1000W

Rozmery:25*21*30 CM

Hmotnosť:6 KG

Používateľská Príručka

1. Nct stroj s powe 220V/50Hz 110V/60Hz, skontrolujte stav vákua motorové a elektrické vykurovacie zariadenie.

2. Trn horný kryt 90°(od ľavej alebo pravej strane), dať film medzi horné a nether rám a zapnúť gombík na úzke rámy pevne.Otočte horný kryt späť a zatlačte na povýšenie kľúča povýšiť rámu

pracovná pozícia (nie je pozícia, držiak na hlavných osiach).Potom vložte produkt v strede listu a prepínanie na ohrev zariadenie na tepelné film.Vypnutie vykurovacieho zariadenia (asi 2-3 minúty neskôr), pri dolnom povrchu film je podľa nether rám o 1 cm.Chcete povýšenie kľúča na stanovené rám a zapnite vysávač motor, vziať výrobok po uplynutí tvárnenie.Nižšie je štruktúra stroj pre referenčné účely.

3. Stochastic oceľové gule použitie a spôsob aplikácie: sa dole hliníkový box, model, ktorým sa bokom, potom nie je potrebné s oceľovými guličkami formovať časť pochovávať miesta znova rozhlasovej stanice.

Rozsah Použitia

1. Decolorization traky formovaní a výroby

2. Ortodontické prístroje zostať, arch liatie a preglejky výroby

3. Periodontal ochorenia, fluorid liečby a výroby plastov zásobník

4. Dočasné, trvalé base, starostlivosť o chrup z plastov a výroby

Dongguan Skvelé Život Zdravotníckych Zariadení Co., Ltd je profesionálny podnik, ktorý sa špecializuje na výskum a vývoj,výrobu a uvádzanie na trh dentak zariadenia .Náš hlavný výrobok obsahuje Vysoké a nízke rýchlosti handpiece ,LED Liečivé svetlo, Scaler , Zubné jednotky , Lekára stoličky , Oil-free air kompresora ,Zubné Lampy ,Sterilizátory a Dentálne Doplnky,atď'Superior kvality, resonable price a uspokojivé sevrice " je naše pinciple .Sme úprimne tešíme sa na spoluprácu s firmami z celého sveta na vzájomnej výhodnosti spolupráce obchodov s výborným budúcnosti.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty