Nos Zastrihávač pre Mužov Nehrdzavejúcej Ocele, Ručné Umývateľný Nos Zastrihávač pre Nos

€1.71

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Položka Druh - Nos & Ucho Zastrihávač
  • Komoditné Certifikácie Kvality - 3C
  • Názov Značky - JCSYFAC
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcia:

Humanized a skvelý dizajn, vhodný aj pre podnikanie,malé a nádherné štýl, odolné a energeticky úsporné, bezpečné a hygienické, ľahko sa prenášajú, kompaktná veľkosť, vhodné použiť bez ohľadu na cestách alebo v Kancelárii.

Precízny dizajn, bezpečnosť a č šklbanie - s usmernením mnohí odborníci, inovácie má svoje vlastné práva duševného vlastníctva.Medzeru a hrúbka kotúča spĺňajú orezávanie normy, takže môžete použiť to bezpečne.

Plne mechanická prevádzka, zelená ochrana životného prostredia - mechanické dizajn, potrebné žiadne batérie, ľahko sa čistí nos problém vlasov, jednoduché ovládanie, reálne tichý chod, zelená ochranu životného prostredia.

Zabezpečenie kvality, pohodlné a odolné - vysoko kvalitnej nerezovej ocele, bez hrdze po opakovanom praní, hygienickejšie.

Špecifikácia:

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Veľkosť produktu: okrúhle čepeľ 0.65 cm/0.26", hlavné telo výška 4,5 cm/1.77", šírka 3 cm/1.18"

Package: Skvelého PPS box 6 * 7.5 * 2.5 cm/2.36*2.95*0.98"

Pokyny: batérie zadarmo mechanické elegantný dizajn, ideálny uhol, jednoduché strihanie, odolný a ľahko ovládateľný, úspory energie a ochrany životného prostredia.

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty