Tuya Zigbee Snímač Úniku Vody Detektora Úniku Senzor Senzor Vody Sa Zabránilo Úniku Vody Pre Smart Home

€24.49

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Smart home platform - ŽIADNE
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Voda poof, únik vody detekcie: snímač môže zistiť, či existujú úniku vody na miesto inštalácie.Ak sa tento nachádza, informácie budú tlačené na telefón okamžite.

Jednoduchá Inštalácia: inštalácia snímača je veľmi jednoduché, môžete použiť lepiacu kohútiky na inštaláciu na mieste, kde budete musieť nainštalovať, prosím, na vedomie, že miesto inštalácie musí byť pripojený na Zigbee Hub.

Pomocou Zigbee, Tuya Zigbee hub je potrebný snímač používa Zigbee na komunikáciu so serverom pre údajov.Takže to nebude narušený iné zariadenia wi-fi.Jeho komunikačné spojenie je stabilnejšie a rýchlejšie.

Diaľkové Monitorovanie: alarm, informácie a záznamy z senzory sú všetky uložené na serveri.Tento dizajn nám umožňuje sledovať, či je voda v domácnosti alebo kancelárii z akéhokoľvek miesta pomocou smartphonu.A môžete tiež zdieľať ovládanie informácie pomôcky a iné.

Kapacita batérie je nízka spotreba: spotreba energie snímača v pohotovostnom režime je veľmi malé.A keď zistí, že batéria je nízka, to vám pripomenie, ak chcete vymeniť batériu cez hlásenie alarmu.

Farba: biela

Materiál: plast

Veľkosť: 71 x 64 x 23 MM

Obsah Balenia:

1 x Snímač Úniku

1 x anglický manuál

Poznámka: bez batérie, potrebujete dve AAA batérie

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty