Prútený Tienidlo Lampy Tienidlo Ratan Svetelného Stropu, Kryt Luster Poschodí Visí Prívesok Odtiene Osvetlenie Prútený Pre Home Decor

€24.72 €68.69

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Dĺžka - 0.00inch
  • Hmotnosť - 1.00kg

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Prútený Tienidlo Lampy Tienidlo Ratan Svetelného Stropu, Kryt Luster Poschodí Visí Prívesok Odtiene Osvetlenie Prútený Pre Home Decor

Odrážky:

1、Elegantný Dizajn: Každý detail imitácia ratanu luster bol starostlivo vytvorený.Fade-odolný a šetrné k životnému prostrediu.Túto retro-štýl tienidlo lampy môže premeniť váš domov do elegantný a štýlový miesto.

2、High-Kvalitný Materiál: Vyrobené z papiera lano a kovového materiálu, tento prívesok tienidlo lampy je ručne tkané, boho svietidlo, odolné, a nie ľahko deformovať.

3、Jednoduchá Montáž: Naše lampshades môže byť ľahko zariadené doma, nemusíte sa obávať, montáž.Stačí umiestniť našu prívesok svetlo nad tienidlo pre bezpečnosť a pohodlie.

4、Výber Perfektný Darček: Táto jemná Prívesok Tienidlo Lampy je skvelý darček pre priateľov, manželka, snúbenica, alebo priateľku, môžete mu dať to na narodeniny, rôzne festivaly, alebo iné špeciálne príležitosti.

5、Široký Aplikácia: Široké použitie: Boho Tienidlo Lampy môžete ozdobiť svoj izba, spálňa, obývacia izba, sklad, balkón, reštaurácia, kaviareň, hotel, bar atď.Tienidlo lampy Svetlo Kryt je veľmi elegantné a vhodné na retro a moderné štýly.

Popis:

Boho Tienidlo Lampy môžete ozdobiť svoj izba, spálňa, obývacia izba, sklad, balkón, reštaurácia, kaviareň, hotel, bar atď.Tienidlo lampy Svetlo Kryt je veľmi elegantné a vhodné na retro a moderné štýly.

Špecifikácia:

Materiál: Papier, ratanový nábytok a kovový rám

Veľkosť: 29*30*CM/11.42*11.81*V

Balenie Zoznam:

1*tienidlo lampy

Všetky recenzie

Príbuzné produkty